Kaffe när det är som bäst!

Jag har allt som oftast berömt föreningsmänniskor, entrepenörer och alla andra som tar steget ut i det okända och lägger ner hela sin själ i allehanda projekt. Jag själv är absolut ingen av dessa eldsjälar. Inte för att jag inte vill, jag kan helt enkelt inte. Jag fungerar på ett annat sätt. Vissa kallar det lat, jag väljer att kalla mitt tillstånd ”bekväm”. Men jag begriper vikten av att dessa spjutspetsar finns. De skapar arbete. Inte bara till dem själva utan även till den stora massan. De skapar jobb till sådana som mig som inte har den glöden och drivkraften att skapa imperium.

Linda och Patrick i full fart.

I helgen sprang jag på Linda och Patrick Lejon. De har precis fått hem sin lilla Fogarollimoppe. I en lokal facebookgrupp meddelade de att de bjöd på kaffe, choklad och te i träningssyfte.

Eftersom jag endast bor ett stenkast från Linda och Patrick, och dessutom var väldigt kaffesugen, så behövdes det inte speciellt många högskolepoäng för att besluta om att en promenad för att få sig en proffsig och välgjord latte skulle göra gott.
Marias systerson Kasper fick släpa sig ut i den friska och krispiga våren för att belönas med en mugg rykande italiensk choklad.

Nu vankas det en sommar med festivaler, mässor och andra tillställningar för dessa två.
Jag önskar dem all lycka och framgång med deras nya projekt.
Stöter ni på dem så tveka inte, de gör fantastiskt gott kaffe!

Mvh Ade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.